Over Sky Screen

DE ULTIEME EVENEMENT-OVERKAPPING

Sky-Screen is een enorm overkappingssysteem dat bezoekers van evenementen en festivals beschermt tegen regen of felle zon. Bij elk buitenevenement, in welke vorm dan ook, loopt u als organisator een groot risico doordat u erg afhankelijk bent van het weer. De Sky-Screen zorgt er niet alleen voor dat uw bezoekers droog staan, echter ’s avonds zal uw rendement n.l. óók stijgen doordat het onder deze reuzeparasol veel langer warmer blijft. Heeft u er als organisator ooit over nagedacht dat bierdrinkende evenementbezoekers in de zon ongeveer 35% mínder drinken? Daarnaast zorgt de Sky-Screen voor een fantastische uitstraling van uw evenement en is het (ook letterlijk) een enorme sfeerverhoger. Door de Sky-Screen haalt u niet alleen meer rendement uit uw evenement, maar u houdt vooral zicht op uw beoogde resultaat!

Onze overkapping is dé uitkomst voor bijvoorbeeld sportevenementen, (stads)feesten, festivals, productpresentaties, concerten en modeshows in de buitenlucht. Daarom hebben diverse bedrijven en festivalorganisaties inmiddels de voordelen van Sky-Screen al ontdekt.

Neem óók contact met ons op zodat wij u in een persoonlijk gesprek nader uitleg kunnen geven over de mogelijkheden en de voordelen van Sky-Screen!